Intuïtief ondernemen

Business Coaching met Rosa

Creëer een bezield bedrijf vanuit intuïtie

Tijd om jouw bedrijf te starten (of verder te laten groeien) en een inkomen te creëren met wat jij het liefste doet!

Het leiden van een conscious business geeft verrijking, groei, overvloed, voldoening, ruimte en vrijheid.

Het runnen van een bedrijf hoeft niet onmogelijk te zijn of alleen te lukken door te hard te werken of forceren, al zal je heel wat advies tegen komen die uitgaan van slinkse strategie en kei harde sales. 

Het runnen van een bedrijf hoeft ook niet te betekenen dat je eindeloos in rondjes blijft rennen omdat je niet weet waar te beginnen, of je niet voelt dat je het ‘goed genoeg’ doet.

Jouw unieke gift ligt verborgen in de ziel en zit al in je (hoeveel anderen ook al iets doen wat er op lijkt!)

Intuïtief ondernemen is..

  • werken MET jouw energie en de energie van jouw aanbod
  • keuzes maken vanuit jouw intuïtie en de ziel van jouw bedrijf
  • ethische marketing en sales – géén manipulatie!
  • alleen werken met klanten die helemaal met jou resoneren
  • ontspannend en verrijkend!

Het werken met een coach verandert echt alles als je serieus wilt ondernemen.  

“Go with the people who already are where you want to be.”

Ik sta naast je in het ontrafelen van de chaos, het implementeren van strategie & intuïtie en het neerzetten van een solide basis waar je jarenlang op verder kunt bouwen zonder elke keer opnieuw terug te moeten naar de tekentafel.

Stel je voor dat..

Dit Intuïtief Ondernemen traject is een verdiepende reis naar de diepste kern van jezelf en jouw bedrijf, terwijl je liefdevol gedragen en begeleid wordt middels 1 op 1 business coaching.

Samen leggen we de wortel van huidige uitdagingen bloot, brengen we focus op jouw intuïtie en zetten we stappen om jouw bedrijf (verder) vorm te geven.

We zullen ethische marketing, strategie én energetische bedrijfsvoering meenemen.

Succes verhalen van anderen die met Rosa hebben gewerkt aan intuïtief ondernemen:

Nick (founder Found & Explained) – ‘ Rosa is een fantastische coach. Ze benadert situaties in je bedrijf vanuit een heel andere hoek en is compleet uniek op de markt. Fenomenaal!’

Alaina (founder The Everyday Sacred) – ‘ Ik startte met het doel om voor een ander bedrijf te gaan werken maar kwam er met Rosa haar hulp achter dat ik het eigenlijk te spannend vond om voor mezelf te beginnen. Nu voel ik me ontspannen en zelfverzekerd in het bouwen van mijn eigen bedrijf.’

Daniela Liesdek
Daniela LiesdekCoaching Client - The Netherlands
Read More
"Rosa haar begeleiding heeft zoveel helderheid gegeven. Ik run nu een spirituele beautysalon 'Sacred Beauty Rituals”
Lison Casanova
Lison CasanovaCoaching Client - Australia
Read More
“Na 3 maanden heb ik al mijn doelen behaald. Rosa heeft mij geholpen om mijn aanbod te verhelderen en limiterende overtuigingen aan te pakken. Ik heb ook heel veel geleerd over de Astrologie die ze gebruikte!"
Mannie T’Chawi
Mannie T’ChawiCoaching Client - USA
Read More
“Ik ben gegroeid van iemand die playlists samenstelde op Spotify, naar ARTIEST op Spotify! Dit had nooit gebeurd zonder jou, dankjewel Rosa!"
Previous
Next

Klaar om te starten?

You can  be guided to soulful success, every step of the way.

Wat je krijgt:

De investering is €4444,-  EX. BTW

Betalen in termijnen mogelijk

“Imagine where you can be 4 months from now.. if you started today.”

Ik neem alleen klanten aan die committed zijn om te groeien en er klaar voor zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun ervaringen. Ik zie je als een wijs wezen en zal je alles leren wat ik weet zodat jij dat kunt toepassen!

Voel je een JA? Vul het formulier hieronder in en ik kom bij je terug voor een kennismakingsgesprek:

Jouw Coach

Rosa de Boer runt een succesvol, internationaal  bedrijf als Coach, Psychic Medium en Astroloog. Zij heeft klanten begeleid uit Amerika, Australië, Canada, Costa Rica, Zuid Afrika, Oostenrijk, Finland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. Naast persoonlijke intuïtieve ontwikkeling heeft zij veel (startende) ondernemers ondersteund in het opzetten van hun bedrijf. Rosa heeft zelf veel geïnvesteerd in (business) coaching in haar loopbaan en heeft een heldere visie op ethical sales, authentiek aanbod en bedrijfsstrategie en energie. Rosa gelooft in bezielde bedrijfsvoering en integriteit. Rosa coacht én onderneemt vanuit bewust leiderschap, intuïtie en plezier en creëert daarmee financiële vrijheid en voldoening. Zij brengt dit met veel enthousiasme en passie over op anderen.