Intuïtief ondernemen

Business Coaching met Rosa

Een bezielde & strategische activatie om jouw zielswerk neer te zetten en financiële vrijheid te creëren.

Je bent niet bestemd om jouw missie te negeren en jezelf klein te houden..

Ik geloof dat je geboren bent met een reden, dat je hier bent om bij te dragen, gemotiveerd vanuit de ziel – we need you.

Jij wilt jouw kostbare tijd en energie in het leven graag besteden aan de dingen die écht belangrijk voor je zijn. Je bent er klaar voor om te stoppen met ronddwalen op dezelfde rotonde (of je nou al begonnen bent met ondernemen of nog niet) en helder te krijgen wat voor jou de juiste weg is, die energie geeft i.p.v. neemt.

Iedereen heeft zijn eigen zielsmissie. En jij.. jij voelt ergens diep van binnen dat je iets te delen hebt. Dat je anderen wilt helpen in het leven en jouw eigen werk mag creëren.

Ben jij er klaar voor om..

  • kristal helder te krijgen wat jouw unieke impact is?
  • een rotsvast fundament te bouwen, zonder trucjes die maar kort werken?
  • een geweldig inkomen te creëren voor jezelf?
  • te werken vanuit de juiste energie, je bent mens – geen robot
  • eindelijk voluit te leven en gehoor te geven aan je zielswerk?

Het werken met een coach verandert echt alles als je serieus wilt ondernemen.  De afgelopen jaren heb ik mensen van Australië tot Costa Rica, van Zuid-Afrika tot Finland, gecoacht in het neerzetten van een duurzaam en intuïtief bedrijf – hun zielswerk.

Ik krijg nog steeds berichtjes van hen met updates over hun mijlpalen en persoonlijke voldoening. Dit ontroert mij elke keer weer.

Het is mijn specialiteit om jou UIT stagnatie en IN je kracht te helpen. Ik creëer een veilige plek voor al jouw frustraties, diepste verlangens en integratie van jouw missie op een authentieke, duurzame manier, vanuit een meer spirituele invalshoek.

Ik sta naast je in het ontrafelen van de chaos, het implementeren van strategie & intuïtie en het neerzetten van een solide basis waar je jarenlang op verder kunt bouwen zonder elke keer opnieuw terug te moeten naar de tekentafel.

Wat mij uniek maakt als Business Coach?

Ik ben niet alleen coach, maar ook Medium & Astroloog. Met mijn vermogen om in te voelen op de energie van jou als ondernemer, de ziel van jouw bedrijf en grotere cycli die uitspelen, werk ik op de diepste lagen waar je solo niet makkelijk komt.

Mijn begeleiding speelt in op het neerzetten van jouw levenswerk. Als je opzoek bent naar korte termijn trucjes die je volgende week 20k gaat opleveren, zoek dan verder naar een andere coach.

Intuïtief ondernemen is..

  • werken MET jouw energie en de energie van jouw aanbod
  • keuzes maken vanuit jouw intuïtie en de ziel van jouw bedrijf
  • ethische marketing en sales – géén manipulatie!
  • alleen werken met klanten die helemaal met jou resoneren
  • ontspannend en verrijkend!

“Go with the people who already are where you want to be.”

Dit Intuïtief Ondernemen traject is een verdiepende reis naar de diepste kern van jezelf en jouw bedrijf, terwijl je liefdevol gedragen en begeleid wordt middels 1 op 1 business coaching.

Stel je voor dat..

Samen leggen we de wortel van huidige uitdagingen bloot, brengen we focus op jouw intuïtie en zetten we stappen om jouw bedrijf (verder) vorm te geven.

We zullen ethische marketing, strategie én energetische bedrijfsvoering meenemen.

Linda haar ervaring met dit traject:

Linda (www.lindatolk.nl) – “Ik heb al eens eerder business coaching gehad, maar waar dat meer aan de oppervlakte bleef, ga je bij Rosa veel lagen verder. Het is zo’n meerwaarde van Rosa dat ze je feilloos kan aanvoelen.”

Hoe werkt dit traject?

Live Kick-Off

We starten samen, met een LIVE KICK-OFF in Alkmaar!

Ik verwelkom je bij @Keet, mijn favoriete ondernemers community. Hier starten we samen met een intensive sessie, om overzicht te creëren in het proces en te verbinden – ik neem je o.a. mee uit lunchen, meer verklap ik nog niet 😉

Het verdere traject vindt online plaats, via zoom sessies. Hierbij krijg je een eigen online prikbord, zodat je de voortgang kunt bij houden en alle documenten en linkjes op één plek hebt.

Andere succes verhalen:

Nick (founder Found & Explained) – ‘ Rosa is een fantastische coach. Ze benadert situaties in je bedrijf vanuit een heel andere hoek en is compleet uniek op de markt. Fenomenaal!’

Alaina (founder The Everyday Sacred) – ‘ Ik startte met het doel om voor een ander bedrijf te gaan werken maar kwam er met Rosa haar hulp achter dat ik het eigenlijk te spannend vond om voor mezelf te beginnen. Nu voel ik me ontspannen en zelfverzekerd in het bouwen van mijn eigen bedrijf.’

Daniela Liesdek
Daniela LiesdekCoaching Client - The Netherlands
Read More
"Rosa haar begeleiding heeft zoveel helderheid gegeven. Ik run nu een spirituele beautysalon 'Sacred Beauty Rituals”
Lison Casanova
Lison CasanovaCoaching Client - Australia
Read More
“Ik heb al mijn doelen behaald. Rosa heeft mij geholpen om mijn aanbod te verhelderen en limiterende overtuigingen aan te pakken. Ik heb ook heel veel geleerd over de Astrologie die ze gebruikte!"
Mannie T’Chawi
Mannie T’ChawiCoaching Client - USA
Read More
“Ik ben gegroeid van iemand die playlists samenstelde op Spotify, naar ARTIEST op Spotify! Dit had nooit gebeurd zonder jou, dankjewel Rosa!"
Previous
Next

Klaar om te starten?

Als je tot hier gekomen bent weet ik; jij voelt al langer dat het tijd is om jouw levenswerk neer te zetten en wilt hier niet nog 5 jaar over doen.

En daarvoor ben je bij mij op de juiste plek. Ik ga graag met je aan de slag.

Wat er voor jou in zit:

De investering:

Volledig bedrag van €4444,-  EX. BTW

of 4 betalingen van 1200,-  EX. BTW

“Imagine where you can be 4 months from now.. if you started today.”

Voel je een JA? Boek hieronder jouw call met mij

Na dit gesprek weet jij concreet welke kansen er liggen om meer inkomen, voldoening en impact te creëren vanuit intuïtie én strategie. Samen bespreken we waar je staat, waar je naartoe wilt groeien en wat je nodig hebt om daar te komen. Ook bespreken we of ik de juiste coach voor je ben om jouw hierbij te helpen.

Belangrijk: Ik werk maar met een beperkt aantal ondernemers om de beste begeleiding mogelijk te maken. Ik ben daarom heel eerlijk naar jou toe als ik voel dat we niet de juiste match zijn. Dit gesprek is natuurlijk 100% vrijblijvend en dat wat we bespreken is veilig bij mij.  

Jouw Coach

Mijn naam is Rosa de Boer.

Ik weet nog wel dat ik in alle vezels van mijn lijf VOELDE dat ik anderen wilde helpen met coaching en spiritualiteit. Ik had alleen geen flauw idee waar ik moest beginnen en had al helemaal geen kaas gegeten van marketing of bedrijfsvoering. 

Lang verhaal kort; Ik viel bijna van mijn stoel toen ik serieus aan het overwegen was om 10.000 euro te investeren in mijn levenswerk (ik had dat geld toen nog niets eens volledig en had destijds een heel bescheiden money mindset). Toch voelde ik aan alles dat ik niet meer wilde kiezen voor een leven waarin ik constant voelde dat er meer uit mij wilde komen maar ik niet goed wist wat te doen. 

Ik sprong… en met de juiste coach aan mijn zijde, verdiende ik dat wat ik investeerde dubbel terug. 

Uiteindelijk is dat geld niet eens het belangrijkste voor mijn zingeving en zielsgroei geweest. Het neerzetten van het hogere dat door mij heen geboren wilde worden is wat mij elke dag energie en evolutie biedt. 

Oh, en later? Heb ik ook wel geïnvesteerd in Amerikaanse sales-fanaten en kei harde strategen. Ik kan je vertellen dat ik dat super leerzaam vond omdat ik vooral leerde wat ik NIET wilde en hoe deze hele wereld van de sales psychologie werkt. Voor mij is de conclusie dat een combinatie van Energie, Intuïtie & Integere Strategie de sleutel tot succes is. 

Ik druk jou vooral op het hart om goed te voelen en praten met wie je in zee wilt gaan als het gaat om het neerzetten van jouw zielswerk. 

Ik ben er voor je en kom er net als jij graag achter of wij een magische match zijn. 

Voel je een kriebel om dit te onderzoeken? 

Rosa de Boer runt een succesvol, internationaal  bedrijf als Coach, Psychic Medium en Astroloog. Zij heeft klanten begeleid uit Amerika, Australië, Canada, Costa Rica, Zuid Afrika, Oostenrijk, Finland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. Naast persoonlijke intuïtieve ontwikkeling heeft zij veel (startende) ondernemers ondersteund in het opzetten van hun bedrijf. Rosa heeft een heldere visie op ethical sales, authentiek aanbod en bedrijfsstrategie en energie. Rosa gelooft in bezielde bedrijfsvoering en integriteit. Rosa coacht én onderneemt vanuit bewust leiderschap, intuïtie en plezier en creëert daarmee financiële vrijheid en voldoening. Zij brengt dit met veel enthousiasme en passie over op anderen.