Gratis Masterclass

Creëer impact, vrijheid en financiële rust met een bezield bedrijf vanuit Intuïtie én Strategie

Krijg direct toegang tot de (43 min) Masterclass:

Jij bent hier omdat..

1. Je diep van binnen voelt dat jouw zielswerk neergezet wilt worden en je een bloeiend, duurzaam bedrijf wilt creëren.

OF

2. Je bent een ondernemer die er klaar voor is om zowel strategie als intuïtie in te zetten om jouw impact, inkomen en vrijheid te laten groeien.

In deze waardevolle Masterclass leer je:

Ik zie dagelijks facebook advertenties voorbij komen met masterclasses die gouden bergen beloven. Dit is absoluut niet zo’n masterclass.

Volgende week al 20K omzetten? Daar zijn manieren voor. Maar als jij voelt dat je wilt gaan voor een visie die werkelijke financiële vrijheid geeft op de lange termijn + elke dag met een glimlach wilt werken (niet 30 vreemden per dag een DM wilt sturen), dan is deze Masterclass voor jou.

Mijn bedoeling met deze Masterclass is om je te laten zien hoe je vanuit strategie én intuïtie vorm geeft aan dat wat vanuit jouw ziel geboren wilt worden. Zo vervullen wij allemaal onze rol in het grotere geheel en komt iedereen tot bloei!

Stel je voor dat..

Krijg direct toegang tot deze Masterclass:

Hi, ik ben Rosa

Ik weet nog wel dat ik in alle vezels van mijn lijf VOELDE dat ik anderen wilde helpen met coaching en spiritualiteit. Ik had alleen geen flauw idee waar ik moest beginnen en had al helemaal geen kaas gegeten van marketing of bedrijfsvoering. 

De enige intuïtie die sterk aanwezig was voor mij: Costa Rica. 

Op een dag werd ik gevolgd op instagram door een Retreat organisatie. Nieuwsgierig, klikte ik op hun profiel en het eerste dat ik zag ‘Retreat in Costa Rica voor ondernemers’. Vlinders in mijn buik vertelde mij: dit betekent iets. 

Lang verhaal kort; eenmaal daar werd mij een coach aangeraden. Een professor sociologie en coach uit Amerika die ik nog nooit had ontmoet. Terug in Nederland boekte ik een online kennismakings gesprek. Ik viel bijna van mijn stoel toen ik serieus aan het overwegen was om te investeren in mijn levenswerk (ik had destijds een heel bescheiden money mindset). Toch voelde ik aan alles dat ik niet meer wilde kiezen voor een leven waarin ik constant voelde dat er meer uit mij wilde komen maar ik niet goed wist wat te doen. 

Ik sprong… en met de juiste coach aan mijn zijde, verdiende ik dat wat ik investeerde dubbel terug. 

En uiteindelijk? Is dat geld niet eens het belangrijkste voor mijn zingeving en zielsgroei geweest. Het neerzetten van het hogere dat door mij heen geboren wilde worden is wat mij elke dag energie en evolutie biedt. 

Oh, en later? Heb ik ook wel geïnvesteerd in Amerikaanse sales-fanaten en kei harde strategen. Ik kan je vertellen dat ik dat super leerzaam vond omdat ik vooral leerde wat ik NIET wilde en hoe deze hele wereld van de sales psychologie werkt. Voor mij is de conclusie dat een combinatie van Energie, Intuïtie & Integere Strategie de sleutel tot succes is. 

Ik hoop je te zien in de Masterlass!

Over Rosa als coach:

Rosa de Boer runt een succesvol, internationaal  bedrijf als Coach, Psychic Medium en Astroloog. Zij heeft klanten begeleid uit Amerika, Australië, Canada, Costa Rica, Zuid Afrika, Oostenrijk, Finland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. Naast persoonlijke intuïtieve ontwikkeling heeft zij veel (startende) ondernemers ondersteund in het opzetten van hun bedrijf. Rosa heeft zelf veel geïnvesteerd in (business) coaching in haar loopbaan en heeft een heldere visie op ethical sales, authentiek aanbod en bedrijfsstrategie en energie. Rosa gelooft in bezielde bedrijfsvoering en integriteit. Rosa coacht én onderneemt vanuit bewust leiderschap, intuïtie en plezier en creëert daarmee financiële vrijheid en voldoening. Zij brengt dit met veel enthousiasme en passie over op anderen.