Leef een magisch leven

Mentorship voor Persoonlijke Alchemie

Voel jij dit ook zo?

 • Je bent klaar voor magische verdieping en heling in jouw leven.
 • Je wilt jouw eigen unieke pad volgen en niet (meer) geleefd worden door anderen.
 • Je wilt je gedragen en geleid voelen door jouw intuïtie, moeder natuur en de Kosmos.
 • Je verlangt naar een diepere verbinding met jezelf, jouw missie en de volgende stappen op jouw pad.
 • Je wilt jouw spiritualiteit omarmen en bewuster leven, zodat je uit standje autopiloot kunt stappen.
 • Je voelt aan alles dat het tijd is om in je ware essentie te gaan staan, ook al voelt dat spannend en bevrijdend tegelijk.

Als je jezelf hierin herkent, lees dan verder, dit werk is revolutionair.

Het Life Alchemy Mentorship is een unieke, verdiepende reis waarin je jouw magie herontdekt, met vertrouwen het pad van je ziel volgt en zelfontwikkeling aangaat, terwijl je liefdevol gedragen en begeleid wordt.

Het zit vol met magic coaching, astrologie en intuïtieve ontwikkeling, en is tegelijkertijd praktisch, helder en oplossingsgericht.

Dit mentorship heeft al meerdere levens voorgoed getransformeerd, van magische mensen uit Nederland, de VS, Australië, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Costa Rica, Canada, Finland, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Denenmarken, Italië en meer.

Persoonlijke Alchemie

De kunst van transformatie. Alchemie leert je met alle elementen van het leven te werken, zoals emoties, verlangens, pijnstukken, patronen, bewustzijn en jouw intuïtie.

Veel mensen worden op een dag wakker met de realisatie dat ze het leven ‘van een ander’ leiden, waarin ze voldoen aan verwachtingen van buitenaf en totaal afgesneden zijn van hun eigen intuïtie en essentie. Ze kunnen de aanwijzingen van hun intuïtie niet meer horen, of worden wakker geschreeuwd door een lichaam dat weigert op dezelfde snelheid verder te gaan. Het is niet altijd makkelijk om dat tij te keren.

We zien gelukkig, zelfs in de sterren, dat een collectieve verandering aan het ontvouwen is. Steeds meer mensen worden meer bewust van zichzelf en er zijn steeds meer initiatieven voor support te vinden. Er ligt zoveel wijsheid in oude en moderne tradities, en we zien een holistische benadering voor het leven steeds populairder worden. 

Hoe het Mentorship werkt:

Samen duiken we in zelfontwikkeling en zullen we de wortel van jouw huidige uitdagingen blootleggen. We brengen focus op groei en zelfliefde en brengen helder in kaart welke volgende stappen zijn afgestemd met jouw zielsverlangens. Ik zal je in een veilige omgeving spiegelen en aanmoedigen om uit belemmerende overtuigingen te breken, zodat we ruimte creëren voor lange termijn verandering en voldoening.

Het doel van dit mentorship is om je gedragen en bekrachtigd te voelen en een ‘gereedschapskist’ vol bewuste tools te cultiveren, die je voor de rest van jouw leven helpen terug in afstemming met jezelf en jouw innerlijke wijsheid te komen.

Magische ervaringen met Life Alchemy

Dit werk is spiritueel EN praktisch.

Wat levert het jou op?
Ik kan je van te voren geen specifiek ‘eindresultaat’ beloven. Dat wat in afstemming is met jouw groei, is wat we samen gaan ontdekken. Om je een idee te geven hoe dat eruit zag voor anderen in het Life Alchemy Mentorship: Sommige klanten zetten een eigen bedrijf op, anderen werden eindelijk zachter naar zichzelf, anderen verlieten relaties of konden zich juist eindelijk openen in de liefde. Weer anderen verhuisden, gingen parttime werken, of durfden eindelijk hun spiritualiteit te uiten. Voor sommigen was de transformatie niet per se in hun externe leven te zien, maar was het innerlijke hun wereld die alles voor hen veranderden.

>> Ik ben heel intensief betrokken bij het proces van mijn klanten. Ik neem daarom maar een paar mentorship klanten aan per jaar<<

Ik heb nog 1 plek vrij in MEI.

This is for the spiritually curious who are ready to dive deep, own their magic and cultivate fulfillment by becoming the Alchemist of their life.

‘What we achieve inwardly, will change outer reality.’

- Plutarchus

Dit is iets voor jou als

Daniela Liesdek
Daniela LiesdekCoaching Client - Nederland
Read More
"Rosa haar begeleiding heeft me zoveel helderheid gegeven! Ik weet nu wat mijn levenspad is en voel veel meer rust en zekerheid over mijn toekomst."
Manoe
Manoe Coaching Client - Nederland
Read More
"Rosa heeft me geholpen om mezelf weer te vinden. Ik weet nu wat mijn waarden zijn en daarnaar te leven."
Dionne Pekel
Dionne PekelCoaching Client - Nederland
Read More
“Rosa heeft mijn leven veranderd. Ze zit vol met wijsheid en tools om je te helpen inzicht te krijgen in wie je echt bent en wat je echt wilt in het leven."
D.P.
D.P.Coaching Client - Nederland
Read More
"Wat een verschil hebben deze maanden gemaakt, ik voel me eindelijk vrij en kalm dankzij jou!"
T.
T.Coaching Client - Nederland
Read More
"Ik voel me nu veel bewuster en ben zachter naar mezelf. Ik begrijp mijn eigen patronen ook veel beter."
Mannie T’Chawi
Mannie T’ChawiCoaching Client - USA
Read More
“Working together with Rosa this past year has been one of the best decisions of my life."
Lison Casanova
Lison CasanovaCoaching Client - Australia
Read More
“After 3 months I achieved all my goals. She helped me clarify my offerings, remove my limiting beliefs and also made me learn so much about myself thanks to her Astrology readings."
Previous
Next

Wat je kunt verwachten

Life Alchemy rust op de volgende pilaren, die keer op keer succesvol blijken:

Illuminate – word de waarnemer van jouw patronen en schaduwstukken zodat je bewust wordt en vanuit daar andere keuzes kunt maken. We zullen ook kijken naar jouw persoonlijk astrologie en andere tools.

Alchemize – transformeer jouw overtuigingen en energie, reguleer emoties en maak contact met jouw intuïtie als nooit tevoren. 

Shine – ga in jouw ware essentie staan en voel je vrij in jouw authenticiteit, zodat je afgestemde actie kunt ondernemen en het leven kunt creëren waar je niet alleen trots op bent, maar ook nog stapel gek op bent.

Dit kun je verwachten:

 • Maatwerk: duur van 3 tot 5 maanden, op verschillende manieren in te vullen.
 • Astrologische readings, intuïtieve begeleiding, dit traject is volledig afgestemd op jou.
 • Een warm en veilig bad waarin je alles van jezelf mag laten zien.
 • Diepgaande sessies waarin ik je (liefdevol) zal spiegelen en uitdagen in jouw transformatie.
 • Alle sessies vinden plaats via Zoom, soms is hier een uitzondering op bespreekbaar. Online samenwerken heeft (soms tegen de verwachting in) voor geen enkele klant ondergedaan aan de ervaring.
 • Persoonlijk contact met mij tussen sessies door via (voice)app van ma t/m vrij

Samen gaan we op reis in het magishe veld van persoonlijke alchemie. Ik ben er voor je.

De investering voor dit Mentorship start vanaf €850,- tot €1500,- per maand. 
Samen stellen we een passend pakket op maat op.

Voel je een JA? Vul het intake formulier hieronder in en ik kom bij je terug: