Start your Journey

with Rosa de Boer

Helderhoren de Podcast

De Podcast die een brug slaat tussen het aardse en spirituele. Luister naar de nieuwste afleveringen over Intuïtie, Helderzien, Esoterische Wijsheid, Innerlijk werk, Dromen, Bewustzijn en meer.

Intuïtie 3 Daagse

Gratis Programma om jouw intuïtie te vertrouwen, versterken en (verder) te ontwikkelen. Ontvang elke dag een video + oefening in jouw inbox: 

Soul Reading

Inzicht in jouw levenspad & zielreis – In deze sessies verbind ik met jouw energie en astrologie om ongezien potentieel te belichten en je te ondersteunen in jouw leven. Dit kan gaan over relaties, werk, financiën, spirituele/persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Een reading als deze biedt rust, vertrouwen en bevestiging.

Persoonlijke Coaching

In dit traject voor intuïtieve & persoonlijke ontwikkeling leggen we de wortel van huidige uitdagingen bloot, brengen we focus op jouw intuïtie, zetten we stappen om heling aan te gaan en jouw expressie vorm te geven.

Cosmic Newsletter

Astrologische updates om in harmonie te leven met de thema’s van het moment.
No spam, just the good stuff.

Client Love

Mieke – “Boodschappen van het Universum vertalen naar het dagelijks leven, dat doe jij zó goed – loepzuiver.”

Linda“Ik heb al eens eerder business coaching gehad, maar waar dat meer aan de oppervlakte bleef, ga je bij Rosa veel lagen verder in jezelf en je bedrijf.”

Kijk & Luister