Start your Journey

with Rosa de Boer

Geef jouw leven en missie vorm vanuit de ziel

Helderhoren de Podcast

De Podcast die een brug slaat tussen het aardse en spirituele. Luister naar de nieuwste afleveringen over Spirit, Helderzien, Esoterische Wijsheid, Innerlijk werk, Dromen, Intuïtie, Bewustzijn en meer.

Gratis Masterclass Intuïtief Ondernemen

Leer hoe je vanuit intuïtie én strategie meer impact, vrijheid en financiële rust creëert. Een verdiepende Masterclass over o.a. het cruciale element voor duurzaam succes, hoe je klanten aantrekt ipv ze achterna te zitten & wat veel Coaches jou niet vertellen (en jij wel moet weten). 

Intuïtie 3 Daagse

Gratis Programma om jouw intuïtie te vertrouwen, versterken en (verder) te ontwikkelen. Ontvang elke dag een video + oefening in jouw inbox: 

Soul Reading

Inzicht in jouw levenspad & zielreis – In deze sessies verbind ik met jouw energie en astrologie om ongezien potentieel te belichten en je te ondersteunen in jouw leven. Dit kan gaan over relaties, werk, financiën, spirituele/persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Een reading als deze biedt rust, vertrouwen en bevestiging.

Business Coaching

Een bezielde & strategische activatie om jouw zielswerk neer te zetten zoals nooit tevoren. Ik sta naast je in het creëren van een bedrijf dat voldoening, vrijheid en een geweldig inkomen opbrengt. Een reis naar de diepste kern van jezelf en jouw bedrijf.

Persoonlijke Coaching

In dit traject voor intuïtieve & persoonlijke ontwikkeling leggen we de wortel van huidige uitdagingen bloot, brengen we focus op jouw intuïtie, zetten we stappen om heling aan te gaan en jouw expressie vorm te geven.

Cosmic Newsletter

Astrologische updates om in harmonie te leven met de thema’s van het moment.
No spam, just the good stuff.

Client Love

Mieke – “Boodschappen van het Universum vertalen naar het dagelijks leven, dat doe jij zó goed – loepzuiver.”

Linda“Ik heb al eens eerder business coaching gehad, maar waar dat meer aan de oppervlakte bleef, ga je bij Rosa veel lagen verder in jezelf en je bedrijf.”

Kijk & Luister