Start your Journey

with Rosa de Boer

Mentor, Psychic Medium, Astrologer

Helderhoren de Podcast

De Podcast die een brug slaat tussen het aardse en spirituele. Luister elke week naar nieuwe afleveringen over Spirit, Helderzien, Esoterische Wijsheid, Astrologie, Dromen, Intuitie en Bewustzijn.

Intuïtie 3 daagse

Gratis Programma om jouw intuïtie te vertrouwen, versterken en (verder) te ontwikkelen. Ontvang elke dag een video + oefening in jouw inbox: 

Soul Reading

In deze sessies verbind ik met jouw energie, astrologie én spirit om ongezien potentieel te belichten en je te ondersteunen in jouw ontwikkeling in het dagelijks leven. Ik stem mij af op wat het hoogst dienend is en maak hierbij gebruik van mediumschap, jouw astrologische geboorte profiel en coaching.

1 op 1 Mentorship

In dit traject voor intuïtieve ontwikkeling leggen we de wortel van huidige uitdagingen bloot, brengen we focus op jouw intuïtie en het werken met wat je voelt en oppikt, en zetten we stappen om jouw missie vorm te geven.

Intuïtief Ondernemen

Een reis naar de diepste kern van jezelf en jouw bedrijf waarin je liefdevol gedragen en begeleid wordt middels 1 op 1 business coaching inclusief ethische marketing, strategie én energetische bedrijfsvoering.

Above & Beyond 2023

12 magische maanden in harmonie met de Kosmos met Rosa als jouw persoonlijke astroloog in je achterzak. Maak 2023 jouw mooiste jaar waarin je bewust bent van de cycli en patronen die voor jouw ontvouwen.

OPEN NOW

Cosmic Newsletter

Astrologische updates om bewust te surfen op de golven van de Kosmos. No spam, just the good stuff.

Client Love

Mieke – “Boodschappen van het Universum vertalen naar het dagelijks leven, dat doe jij zó goed – loepzuiver.”

Linda“Ik heb al eens eerder business coaching gehad, maar waar dat meer aan de oppervlakte bleef, ga je bij Rosa veel lagen verder in jezelf en je bedrijf.”

Kijk & Luister