Over mij

Jarenlang liep ik op mijn tenen om maar in het leven te passen waarvan ik dacht dat het ik het moest leven. Ik verstopte mijn gevoeligheid en probeerde vooral niet ‘apart’ over te komen of af te wijken van het pad dat iedereen leek na te streven. Dit bleek niet heel lang houdbaar en toen ik niet langer kon, kwam het moment dat ik opnieuw begon na een scheiding.

Ik had geen andere keus dan verbinding te maken met wie ik ECHT was. Ik studeerde Astrologie en vervolgens Hatha Yoga in Thailand, waarin ik mij verder verdiepte in meditatie en non-dualistische wijsheid volgens Advaita Vedanta. Hoewel ik ben opgegroeid in een esoterisch georiënteerd gezin, durfde ik na deze ervaring pas om mijn spiritualiteit openlijk in mijn dagelijkse leven en werk toe te laten. 

Alles transformeerde nadat ik in mijn ware essentie stapte. Ik leerde hoe ik schaduwstukken aan moest kijken, hoe ik mijn emoties kon reguleren en bouwde een compleet nieuw leven op. Veel mensen vroegen om advies over het leven en spiritualiteit. Ik heb nauw samengewerkt met internationale coaches en teachers en zo ontstond mijn werk in professionele vorm, op een internationale markt. 

Ik heb een onderzoekende zon in Boogschutter, een rebelse maan in Waterman en mystieke ascendant in Schorpioen.

Mijn intuïtieve gaven en eindeloze dorst om meer te leren over esoterische wijsheid maakt dat ik anderen op een unieke manier kan ondersteunen. Met Jupiter in het negende huis ben ik altijd opzoek naar verrijking. Ik ga veel op reis; letterlijk en figuurlijk. Ik duik diep in boeken over bewustzijn en astrologie voor de ziel. Ik reis door verhalen, mythen en symboliek, maar ook naar bestemmingen, retreats en cursussen die mijn holistische benadering verrijken.

Als coach en astroloog heb ik de eer om mensen te helpen hun magie te herontdekken, met vertrouwen hun unieke pad te bewandelen en zelfontwikkeling aan te gaan. Ik geloof dat dit werk bijdraagt aan vergroting van zowel individueel als collectief bewustzijn. Het eindeloze bewustzijn dat reist door tijd en ruimte, telkens veranderend van vorm. 

Samen op reis dus, ik kijk ernaar uit om jouw pad te kruisen.

Love,

Rosa de Boer