Over mij

Jarenlang liep ik op mijn tenen om maar in het leven te passen waarvan ik dacht dat het ik het moest leven. Ik verstopte mijn gevoeligheid en probeerde vooral niet ‘apart’ over te komen of af te wijken van het pad dat iedereen leek na te streven. Dit bleek niet heel lang houdbaar en toen ik niet meer kon, kwam het moment dat ik opnieuw begon na een scheiding.

Ik had geen andere keus dan verbinding te maken met wie ik ECHT was. Nachtenlang werd ik gestoord door ‘night terrors’. Inmiddels weet ik dat dit zo heftig was omdat ik mijn connectie met het ongeziene geen ruimte gaf. En dus knalde het elke nacht door mijn onderbewustzijn naar boven. Onderzoek in het ziekenhuis op de slaap poli wees uit dat er geen oorzaak te verklaren was, maar dat het in ieder geval geen nachtmerries zijn geweest. Persoonlijk sluit ik zowel fysiologische als parapsychologische verklaringen niet uit, maar heb ik wel degelijk ervaren dat het ontwikkelen van mijn gevoeligheid veel van doen heeft met mijn nachtelijke ‘gespook’. Ik werd mij ervan bewust dat huidige wetenschappelijke ideeën over de relatie tussen hersenen en bewustzijn helaas nog beperkt zijn en ik meer mocht leren leven vanuit vertrouwen.

Uiteindelijk bestudeerde ik Evolutionaire Astrologie en vervolgens Hatha Yoga in Thailand, waarin ik mij verder verdiepte in meditatie en non-dualistische wijsheid. Hoewel ik ben opgegroeid in een esoterisch georiënteerd gezin, durfde ik na deze ervaring pas om mijn spiritualiteit openlijk in mijn dagelijkse leven én werk toe te laten. 

Ik heb nauw samengewerkt met internationale coaches en teachers en zo ontstond mijn werk in professionele vorm. Ik heb hierdoor met klanten gewerkt uit Nederland, maar ook uit Costa Rica, Zuid-Afrika, Finland, Oostenrijk, Amerika, Canada, Spanje, Italië, België, Frankrijk, Duitsland en Australië.  

Mijn intuïtieve vaardigheid en eindeloze dorst om meer te leren over esoterische wijsheid maakt dat ik anderen op een unieke manier kan ondersteunen. Met Jupiter in het negende huis ben ik altijd opzoek naar verrijking. Ik ga veel op reis; letterlijk en figuurlijk. Ik duik diep in boeken over bewustzijn en astrologie voor de ziel. Ik reis door verhalen, mythen en symboliek, maar ook naar bestemmingen, retreats en cursussen die mijn holistische benadering verrijken.

Door het fijnstoffelijke toegankelijk te maken opent de weg naar heelwording. Ik geloof dat dit werk bijdraagt aan vergroting van zowel individueel als collectief bewustzijn. Het eindeloze bewustzijn dat reist door tijd en ruimte, telkens veranderend van vorm. 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Love,

Rosa de Boer