As above, so below
as within, so without as the univers, so the soul

hfruhfri

Herontdek jouw Magie

Verlang jij ook naar magische verdieping en heling in jouw leven?
Voel je dat er zoveel meer in zit dan voldoen aan verwachtingen en de waan van de moderne dag?
Dat het tijd is voor een diepere verbinding met jezelf, jouw missie en de volgende stappen op jouw pad? 

En toch.. ondanks deze verlangens, lijkt de magie ver te zoeken?

 • Je volgt misschien inspirerende accounts op instagram (waar je vervolgens meer advertenties te zien krijgt dan jouw favoriete mensen)..
 • Je luistert wel eens naar podcasts of je hebt een overvol lijstje van boeken of docu’s die je nog eens zou moeten kijken..
 • Misschien experimenteer je wel eens met meditatie, de volle maan of bewuster leven..

..maar eigenlijk verandert er niets. En weetje wat? Dat is niet zo gek.

Ten eerste is het veranderen van patronen en het omgaan met emoties, stress en overtuigingen niet iets dat wordt aangeleerd.  

Ten tweede is Magie jarenlang de kop in gedrukt. De kracht van de natuur, de wijsheid van de sterren en het werken met onze intuïtie is gelabeld als onzin en ‘enge’ hekserij. We zijn langzaam bij onszelf weggedreven en wandelen verdoofd rond in de waan van de moderne dag. We durven nauwelijks meer uniek te zijn of te verbinden met onze spiritualiteit uit angst voor de diep ingebakken ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg – mentaliteit’.

Maar oude wijsheid duikt altijd weer op en leert ons dat alles verbonden is. Het laat zien dat de patronen in de natuur ook in ons en de Kosmos voorkomen en dat Magie geen sprookje is, maar in onze ziel verborgen ligt. 

Diep van binnen weet jij dat ook.

Het is tijd om net als Alice in Wonderland, het mysterieuze konijnenhol in te duiken. 

En je hoeft dat niet alleen te doen.

Ik wijs je de weg, terug naar jouw magie.

Ik combineer coaching, evolutionaire astrologie, alchemie en intuïtieve gevoeligheid in mijn werk met mensen over de hele wereld. 

Ik help je met vertrouwen jouw eigen weg te volgen, jouw gaven verder te ontwikkelen, uit de waan van alle dag te stappen en in je ware essentie.

Welkom thuis.

Kies jouw pad

Maan

Astro Coaching Deep Dive 

Investering € 187,- incl btw

Venus

Magic Deep Dive Journey

Investering € 649,- incl btw
betalen in termijnen mogelijk

Jupiter

Life Alchemy Mentorship

Overeenkomst op maat start vanaf € 850,- tot €1500,- incl btw Per Maand

Magische ervaringen van anderen

"De astrologische sessie met Rosa is serieus de beste die ik ooit heb gehad! Ze beschikt over de perfecte combinatie tussen wijsheid en intuitie en heeft het talent om moeilijke termen en psychologische processen in heldere taal uit te leggen zodat je er echt iets aan hebt. Ik begrijp mezelf en de wereld om mij heen nu op een veel dieper niveau." - July Shivley

"Ik zat vast en wist helemaal niet meer waar ik naartoe wilde in mijn leven. Rosa haar coaching heeft me zoveel inzicht gegeven, ik weet nu wat mijn pad is. Ik ervaar meer rust en zekerheid over mijn toekomst. Eerlijk, het is een investering in jezelf, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Als je professioneel begeleid wilt worden, ga naar Rosa!" - Daniela Liesdek

Veel gestelde vragen

 • Waar en wanneer kan ik mijn sessie plannen?

  Alle sessies vinden plaats via Zoom. Je wordt na het boeken doorgestuurd naar een pagina met jouw intake vragenlijst en de mogelijkheid om afspraken in te plannen. Je kunt bijna altijd binnen 2 weken terecht, maar je kunt me een bericht sturen als je het zeker wilt weten.

 • Waarom is een Astro Deep Dive bij jou anders dan ik gewend ben bij astrologen?

  Ik ben een astroloog én coach met verhoogde intuïtieve gevoeligheid - ik kijk verder dan alleen de astrologie. Na honderden sessies met mensen van over de hele wereld krijg ik telkens terug dat de sessies zoveel meer zijn dan een standaard reading. Mensen beschrijven het als een transformatieve ervaring waarbij alles in hun leven op z'n plek valt. Het mooiste is dat mensen werkelijk verder kunnen (en niet na een paar weken denken 'dat was leuk maar wat betekende mijn mercurius ook alweer?').

 • Ik heb al eens een astrologie reading of coaching gedaan, is het zinvol om met jou te werken?

  Absoluut. Dit is verdiepend werk waarbij we afgestemd op jouw behoefte verder kijken naar wat astrologische aspecten, progressies en transits voor jou betekenen (of gaan betekenen) en we aan de hand daarvan in gesprek gaan om coachend tot antwoorden en helderheid te komen. In het geval van langdurige coaching zetten we nog veel meer in voor blijvende voldoening, verandering en Magie. 

 • Wat kan ik leren tijdens de sessies?

  Tijdens de sessies kun je bij mij terecht met vragen over:

  • jouw unieke pad, uitdagingen, relaties en werk
  • zielsmissie, karmische patronen en inner werk
  • intuïtieve ontwikkeling van jouw gaven
  • symboliek in jouw dromen of nachtmerries
 • Ik weet niet hoe laat ik geboren ben?

  Voor de meest verdiepende astrologische begeleiding heb ik jouw exacte geboorte tijd nodig. Heb je deze (nog) niet? Mail mij dan eerst voordat je boekt.

  Je hebt nodig: je exacte geboorte tijd (bijv 09:21 AM), plaats, datum en jaar.

 • Welk astrologisch systeem gebruik je?

  Ik gebruik het Placidus huizensysteem en Tropische Dierenriem. Ik ben gespecialiseerd in Evolutionaire Astrologie. Evolutionaire astrologie kijkt naar de ontwikkeling van de psyche en de evolutionaire reis van de ziel in dit leven. 

  "In essence, each Soul has an intention for this lifetime and is using the personality as a vehicle for the fulfillment of that aim"- Steven Forrest

 • Amanda Huggins
  Amanda HugginsAnxiety Coach - USA
  Read More
  “Rosa is niet alleen maar een astroloog. Ze is helderwetend en een coach en ze vermengt deze kwaliteiten perfect. Ze geeft goed te begrijpen interpretaties en bezielde begeleiding. Bonus: ze is fantastisch om mee samen te zijn. Ik raad zeker aan om een sessie met haar te boeken - je zult je er krachtig en licht door voelen.”
  Pieter Blom
  Pieter BlomAstrology Client, The Netherlands
  Read More
  "Ik ben compleet weggeblazen. Deze ene sessie heeft mij al zoveel meer gegeven dan ik ooit had gedacht. De combinatie van Rosa als persoon en haar enorme wijsheid en bevlogenheid met astrologie maakt dat je een heel fijn en gezellig gesprek hebt met een Tsunami aan persoonlijke inzichten. Dankjewel Rosa!"
  Previous
  Next

  Over Rosa

  Rosa de Boer is Coach en Astroloog met verhoogde intuïtieve gevoeligheid. Met haar unieke werk geeft ze inzicht in de sterren en het ongeziene, afgestemd op de persoonlijke situatie en astrologie van mensen over de hele wereld. Hiermee helpt zij mensen hun eigen pad te volgen en in hun ware essentie te gaan staan. 

  Rosa groeide op in een huis vol esoterische boeken en gesprekken over bewustzijn aan de eettafel. Naast haar lerarenopleiding heeft zij astrologie, yoga, non-dualisme en intuïtieve ontwikkeling bestudeerd.

  Photos on this page by Yvonne Apeldoorn, Alice in Wonderland art via Shutterstock.