As above, so below
as within, so without as the univers, so the soul

hfruhfri

Soul Reading

Inzicht in jouw levenspad & zielsreis

Hoe werkt het?

In deze sessies verbind ik met jouw energie en astrologie om ongezien potentieel te belichten en je te ondersteunen in jouw ontwikkeling in het dagelijks leven.

Afhankelijk van de boodschappen die ik opvang, ligt de focus van een Soul Reading op de ziel en jouw leven. Ik werk enkel vanuit de intentie dat wat ik met je mag delen dienend is voor jouw groei en vertrouwen. Dit kan gaan over relaties, werk, financiën, spirituele/persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

Soms komen ook overleden dierbaren of gidsen door om je te laten weten dat ze je bijstaan. Meestal ontstaat er precies wat er nodig is voor jou en geeft een reading als deze rust, vertrouwen en bevestiging.

Ik laat mij intuïtief leiden en stem mij af op wat het hoogst dienend is. Ik kan hierbij gebruik maken van mediumschap, jouw astrologische geboorte profiel en coaching.

Soul Readings duren 45 minuten en vinden plaats via ZOOM

Na het boeken krijg je toegang tot mijn agenda om een afspraak te maken.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject aan te gaan. Dit is geschikt als je diepere heling aan wilt gaan, bepaalde patronen wilt doorbreken of je intuïtieve spirituele kant wilt ontwikkelen.

Soul Reading €115,-

Boek jouw Soul Reading met Rosa (45 min) inclusief opname video.
Na de betaling word je doorgestuurd naar een pagina waar je een afspraak kunt plannen.

Reading cadeau doen?

Ik krijg regelmatig de vraag naar een cadeau bon. Wil je iemand blij maken met een reading? Boek dan zoals gewoonlijk en vermeld tijdens het afrekenen dat het gaat om een cadeau. Je krijgt dan de digitale cadeau bon om te versturen. De ontvanger kan via deze bon zelf een afspraak inplannen. De reading dient binnen een maand ingepland te worden.

Veel gestelde vragen

 • Kan je garanderen dat een overleden dierbare doorkomt?

  Nee, dat kan ik niet. Het is mijn ervaring dat de intelligentie van de spirit wereld hier zelf leidend in is. Daarnaast is er ook een verschil tussen wat iemand wilt horen en moet horen. 

 • Moet ik iets voorbereiden?

  Alleen jouw geboorte datum/jaar/plaats + exacte geboorte tijd, zodat ik jouw astrologie erbij kan pakken. Verder hoef ik niet te weten waar je voor komt. Niet uit desinteresse, maar omdat ik makkelijker mijn hoofd kan leegmaken voor de boodschappen die ik mag ontvangen.

 • Zie je ook wel eens niets?

  Eigenlijk gebeurt dat nooit. Het kan wel zo zijn dat men iets wilt horen maar krijgt wat men moet horen. Ik vertrouw volledig op de 'leiding' van mijn eigen gidsen om jou het beste van dienst te zijn.

 • Welke vragen kan ik stellen tijdens de Soul Reading?

  Tijdens de sessies kun je bij mij terecht met vragen over:

  • jouw unieke pad, uitdagingen, relaties en werk
  • zielsmissie, karmische patronen en innerlijk werk
  • intuïtieve ontwikkeling van jouw gaven
  • symboliek in jouw dromen of nachtmerries

  Ik kan geen medisch advies geven en ben géén therapeut. 

 • Ga je mijn toekomst voorspellen?

  Nee, niet specifiek. En ik zal ook nooit iets zeggen over wanneer iemand overlijdt etc. 

  Wel kan ik grotere lijnen zien en ontwikkeling in talenten en kwaliteiten. Soms komt er iets specifieks door, maar onthoud dat de toekomst vol waarschijnlijkheden ligt.

 • Welk astrologisch systeem gebruik je?

  Ik gebruik het Placidus huizensysteem en Tropische Dierenriem. Ik ben gespecialiseerd in Evolutionaire Astrologie. Evolutionaire astrologie kijkt naar de ontwikkeling van de psyche en de evolutionaire reis van de ziel in dit leven. 

  "In essence, each Soul has an intention for this lifetime and is using the personality as a vehicle for the fulfillment of that aim"- Steven Forrest

 • Hoe heb jij jouw mediumschap ontwikkeld?

  Als jong meisje was ik al ontvankelijk voor de geestkant van ons bestaan. Ik heb mijn helderziendheid en mediamieke vaardigheden verder ontwikkeld via het Arthur Findlay College in Engeland (o.a. met Tony Stockwell en Lynn Cottrell).

  Ook heb ik de Advanced Intuitive Development gedaan bij Gina Nicole in de VS.

  Verder is het vooral een kwestie van doen. Elke week geef ik consulten of readings die ervoor zorgen dat ik mij verder ontwikkel. Gelukkig raak ik nooit uitgeleerd!

Magische ervaringen van anderen

Mieke Schuurman

"Boodschappen van het Universum vertalen naar het dagelijks leven, daar ben jij zó goed in - loepzuiver."

Lia Handgraaf
Lia HandgraafNederland
Read More
"Ik ben eigenlijk al mijn leven lang bij allerlei therapeuten opzoek geweest en nu bij Rosa heb ik eindelijk die diepere laag bereikt waar ik zo naar opzoek was."
Pieter Blom
Pieter BlomNederland
Read More
"Ik ben compleet weggeblazen. Deze ene sessie heeft mij al zoveel meer gegeven dan ik ooit had gedacht. De combinatie van Rosa als persoon en haar enorme wijsheid en bevlogenheid met astrologie maakt dat je een heel fijn en gezellig gesprek hebt met een Tsunami aan persoonlijke inzichten. Dankjewel Rosa!"
Previous
Next

Over Rosa

Rosa de Boer is Coach, Medium en Astroloog. Ze begeleidt mensen over de hele wereld in het verkennen van hun binnenwereld, het ongeziene en wie zij in diepste wezen zijn. Ze geeft sinds 2019 readings en blijft haar mediumschap ontwikkelen aan o.a. het Arthur Findlay College in Engeland.