Helderhoren de Podcast

DE Podcast die een brug slaat tussen het aardse & spirituele

Aanvraag voor de Podcast? Stuur hier jouw vraag in:

* hou het kort en helder, probeer na jouw uitleg de vraag in 1 zin samen te vatten. Ook hoor ik graag of je anoniem wilt blijven of dat ik je voornaam mag gebruiken. Je emailadres is alleen voor mij, mocht ik meer informatie nodig hebben. 

Afleveringen

Aflevering 1: Nachten vol slaapwandel praktijken en nachtelijke paniek in de vorm van ‘night terrors’ leidden tot onderzoek op de slaappoli en het ontwikkelen van haar intuïtieve gevoeligheid, helderziendheid en mediumschap. In deze podcast vertelt zij hoe zij van Schnitzels met appelmoes op de Slaappoli naar het communiceren met Spirit ging. Ook vertelt zij over haar waanzinnige ervaring op het Arthur Findlay College in Engeland.

Aflevering 2: Waarom droom je over iemand? En wat betekent jouw droom of nachtmerrie? In deze aflevering van Helderhoren de Podcast leer je over Droom Analyse inclusief een stappenplan voor droominterpretatie.

Ik ga ook dieper in op visitatie dromen, voorspellende dromen en terugkerende dromen EN geef een interpretatie op jullie ingestuurde dromen via instagram. Carl Jung vond droomsymboliek heel belangrijk. Vanuit de Jungiaanse lens kun je naar dromen en nachtmerries kijken om meer inzicht te krijgen in het onderbewustzijn en de evolutie van de mens.

Meer horen?

Helderhoren met Rosa de Boer is beschikbaar via Spotify, Apple Podcast en jouw browser

rosa@rosadeboer.com

Rosa de Boer

@rosadeboer

Rosa de Boer