Terug naar mijn Intuïtie

GRATIS 3 Daags Programma

om jouw intuïtie te versterken, jezelf te vertrouwen en intuïtieve gaven (verder) te ontwikkelen.

Elke dag een Video + oefening in jouw inbox!

Deze gratis 3 daagse, direct in jouw inbox, is voor jou als...

Over dit programma

Je ontvangt drie dagen lang, elke dag een email van mij, met een video + oefening van 15 minuten of minder, waardoor je meteen meer heldere inzichten kunt ontvangen via jouw intuïtie. 

Je intuïtie werkt als een innerlijk kompas dat je aanwijzingen geeft die veel verder reiken dan het ‘logische denken’ van onze ratio. Je intuïtie is als een GPS van de Ziel, een portaal waardoor jouw bewustzijn (en ook het deel dat onbewust is voor ons) meebeslist over wat wel en niet goed voelt. Goed kunnen luisteren naar jouw intuïtie helpt je om beter in contact te staan met jezelf, zodat je minder snel geleefd wordt door anderen of zelf opgelegde verwachtingen. Het helpt je meer op jezelf vertrouwen, zodat je keuzes kunt maken die in afstemming zijn met je ware essentie.

Krijg direct toegang tot dit programma (inclusief Intuïtie Test):

Over Rosa de Boer

Rosa de Boer is Coach en Astroloog met verhoogde intuïtieve gevoeligheid. Met haar unieke werk geeft ze inzicht in de sterren en het ongeziene, afgestemd op de persoonlijke situatie en astrologie van mensen over de hele wereld. Hiermee helpt zij mensen hun eigen pad te volgen en in hun ware essentie te gaan staan. 

Rosa groeide op in een huis vol esoterische boeken en gesprekken over bewustzijn aan de eettafel. Naast haar lerarenopleiding heeft zij astrologie, yoga, non-dualisme en intuïtieve ontwikkeling bestudeerd.

Persoonlijke noot:

Ik ben gevoelig geboren, maar heb deze gevoeligheid heel lang genegeerd en weggestopt uit angst. Voelen? Dat gelooft toch niemand. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, toch?’ Alle Magie leek verdwenen en ik was heel ver bij mezelf vandaan gedreven. Maar mijn intuïtie bleef roepen. Steeds harder. Ik weet nu dat een sterke intuïtie een gift is! Een sterk innerlijk kompas heeft er juist tot geleid dat ik niet meer geleefd wordt, maar keuzes maak die afgestemd zijn met mijn essentie. Mijn gevoeligheid zorgt ervoor dat mijn leven vol inzichten, authenticiteit en Magie zit. En daar ben ik enorm dankbaar voor!